De Klus Vakman baarn klusbedrijf timmerman

Werkplaats: Coelhorsterweg 30
                  3828 PB Hoogland
                  (Amersfoort Baarn en Soest)
                  K.v.K. nr: 71 74 34 72

“ U zoekt een vakkundig en betrouwbaar klusbedrijf ? ”

Klussen met ruime garantie

Als allround kwaliteits vakman voer ik, ook in Soest, de volgende klussen uit:

Hang & Sluitwerk (meerpuntssluiting) - Meubel restauratie - Kastenwanden op maat - Sanitair - Onderhoud - Houtrot reparatie - Trap renovatie - Restauratie en renovatie werk - Keuken renovatie

Of het nu gaat om een kraanleertje vervangen of daklijst renovatie bij mij staan naast kwaliteits en vakmanschap, adviseren, betrokkenheid en service bovenaan. Kwaliteits is mijn specialiteit. Dit omvat diverse disciplines binnen het klusbedrijf, waarbij ik in hoge mate creatieve oplossingen kan bedenken voor klussen die daarom vragen. Luisteren en inventariseren van uw wensen, in openheid, helderheid en duidelijkheid zijn voor mij vanzelfsprekend. Daarbij heeft U slechts één aanspreekpunt van opname tot uitvoering van het werk.

Ontwerp

Ook kan ik u van dienst zijn bij het uitdenken en ontwerpen van het uit te voeren werk. Daarbij ben ik vanuit betrokkenheid en creativiteit in staat om goede oplossingen te bedenken voor specifieke problemen. Het uiterlijk of het ontwerp, en de door u gewenste duurzaamheid of levensduur zijn keuzes die ik met u tijdens de opname overleg.

Offerte

Dit vertaal ik vervolgens in een open offerte waarin de kosten en materialen per onderdeel zijn gespecificeerd. Om dit alles te bereiken werk ik enthousiast, gedreven, nauwkeurig en resultaatgericht. Op deze wijze kan ik u klus realiseren in een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig eindprodukt.