Voor duurzame, tochtvrije en perfect sluitende deuren en ramen.

Gemeenschappelijke toegangsdeur

poortdeurvoordeurachterdeurafhangen

 

Poortdeurkozijn met zijpanelen geheel vervangen

 

Het betreft hier een geheel nieuw kozijn van bankirai hardhout. Zeker van belang voor de kozijnstijlen welke in de grond verankerd zijn. De bestaande massief houten voordeur, nog in uitstekende staat, is opnieuw afgehangen.

De panelen links en rechts van de deur, lijken van schroten te zijn voorzien. Dat was ook in de bestaande situatie het geval, maar als alternatief heb ik watervast verlijmd multiplex gebruikt (15 jaar garantie-plaat) en op dezelfde hoogte als in de deur groeven gefreesd (zie foto 2). Zo oogt het weer zeer fraai als schroten!

In de laatse 2 fotos zie je resp. een foto van de onderkant - en de bovenkant van de afwaterings lijst (vorm van een dakje). Deze is voorzien van een zgn. waterhol aan -voor en achterzijde. Dit om het regenwater te geleiden en zodoende lekstrepen te voorkomen. Al met al een zeer  duurzaam eindresultaat!

 

Veiligheids raamsluiting en kierstandhouder

De AXA Oyster combineert de functie van raamsluiting en uitzetter voor naar buiten draaiende ramen. Klik op de foto voor een video demonstratie:

 Axa Oyster raamsluiting kierstandhouder

 

Deze veiligheidsraamsluiting-en-kierstandhouder-in-één zorgt dat het niet mogelijk is om ramen op een kier van buiten te openen.

Eigenschappen:

• Te monteren op naar buiten draaiende ramen
• Gemaakt van massief roestvast staal
• Veilig in 2 standen ventileren, raam ook volledig te openen
• Kinderbeveiliging
• Voorkomt inbraak volgens de meest recente inbraakmethodieken
• SKG- gekeurd: Gesloten positie: SKG**, in 2 beveiligde ventilatieposities: SKG-V
• Voldoet aan Politiekeurmerk Veilig Wonen